Category Archives: OKJ

Digitális oktatás III.

01

02

Rendkívüli tájékoztató

Tisztelt Szülők!

Már bizonyára értesültek róla, hogy hétfőtől nem kell a tanulóknak iskolába jönni. Távoktatásban segítjük a felkészülésüket addig, amíg a kormány másként nem dönt.
Kérem, hogy kövessék nyomon az iskola honlapját és hivatalos facebook oldalát, ahol minden változásról tájékoztatást nyújtunk!
Segítsék gyermekeiket, hogy képesek legyenek elsajátítani a tananyagot ebben az új helyzetben.
A folyamatos kapcsolattartáshoz kérem, hogy az osztályfőnöknél legyenek kedvesek frissíteni elérhetőségüket (mail, telefonszám), és használják a KRÉTA rendszert!

Kedves Tanulók!

Hétfőtől nem kell iskolába jönni, de tanulni annál többet! Komoly kihívásnak néztek elébe, akárcsak a tanáraitok!
Meg kell szerveznünk a digitális oktatást, amihez elengedhetetlen egy működő e-mail cím. Szerencsére iskolánk minden tanulójának van az Office 365-höz hozzáférése, ezáltal iskolai e-mail címe is. Kérjük, hogy ezt használjátok, aktiváljátok!
Az oktatás rendszeréről ezen címen fogtok néhány napon belül tájékoztatást kapni, addig is mindenkinek saját felelőssége, hogy a korábbi tananyagokat ismételje, gyakorolja.
Ha az iskolában maradt felszerelésedért, vagy hiányzó tankönyvért szeretnél bejönni, előzetesen egyeztess az osztályfőnökkel illetve a könyvtárossal.
A tanórán kívüli foglalkozások is elmaradnak, így az edzések, hapkido, kressz, kisérettségi, osztályozó vizsga (a két utóbbi online lesz megoldva).
A duális képzésben résztvevők külső szakmai gyakorlata a cégek hatásköre, ők dönthetnek arról, hogy mentesítenek-e benneteket a részvétel alól, vagy sem. Kérem, hogy vegyétek fel az oktatókkal a kapcsolatot, és kérjetek tájékoztatást!

Hangsúlyozom, hogy csak az iskolába járás szünetel, a tanítás és a számonkérés is megy tovább, tehát tanulni kell!

Polyákné Gajdos Katalin
igazgató

Sikeres szoftverfejlesztő vizsga

Május 14-én és 18-án zajlott az esti tagozatos szoftverfejlesztő jelöltek szakmai vizsgája, melyen minden jelentkező sikeresen vette az akadályokat, és megszerezte OKJ-végzettségét.

A vizsgabizottság kiemelten dicsérte a vizsgázók szakmai felkészültségét, a szakmai tanárok munkáját és a vizsga szervezését.

vizsga2019Gratulálunk, a munka meghozta gyümölcsét!

Esti képzések tanév eleji tájékoztatója

A 2018/2019. tanévben induló és folytatódó képzéseinkben résztvevő tanulóknak az alábbi időpontokban tartjuk a tanév eleji tájékoztatót és egyeztetést:

 • 13. évfolyam (induló képzések) 2018. szeptember 7. péntek 15:00
 • 14. évfolyam (folytatódó képzések) 2018. szeptember 5. szerda 16:00

Megjelenésükre számítunk!

Beiratkozás esti tagozaton

Az esti tagozaton induló képzéseink esetében beiratkozási szándékukkal személyesen az alábbi napokon kereshetik kollégáinkat:

 • Erősáramú elektrotechnikus + Automatikai technikus
  (beszámítással 1 éves képzést is indítunk az automatikai technikus szakon)
  Beiratkozás időpontja – érdeklődjön
 •  Szoftverfejlesztő
  Beiratkozás időpontja – érdeklődjön
 • Számítógép-szerelő, karbantartó
  Beiratkozás időpontja – érdeklődjön

OKJ javítóvizsga jelentkezés

A 2018/2019. tanév őszi vizsgaidőszakának OKJ javítóvizsgáira (szoftverfejlesztő, erősáramú elektrotechnikus, számítógép-szerelő, villanyszerelő) a jelentkezési határidő 2018. augusztus 31.

A jelentkezési lapokat személyesen Csákfalvi Andrea (informatika) és Tagyi Gábor (elektrotechnika) gyakorlati oktatásvezetőknél kell leadni.

Sikeres vizsga az esti képzésen

A mai napon új szoftverfejlesztőket köszönthettünk, hiszen az esti képzésben résztvevő hallgatóink sikeres vizsgát tettek.
Két kemény, munka mellett elvégzett tanév után három vizsganapon vagyunk túl, GRATULÁLUNK a szép eredményhez!
New Image

Szakdolgozati tájékoztató 2017/2018. tanév

Iskolánk Szoftverfejlesztő képzésének nappali tagozatán 2017. szeptember 29-én hirdetjük meg a tanévre vonatkozó szakdolgozati követelményeket, amely tartalmazza a javasolt témákat illetve a vizsgakövetelményekkel összhangban a határidőket is.

A tájékoztató letöltése itt!

Sikeres felkészülést kívánunk!
Informatikai munkaközösség

Siker a MAVIR versenyen!

mavir_verseny_2017

2017. február 1-én a MAVIR ZRT (Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ) versenyének döntőjében iskolánk csapata második helyezést ért el. A csapat tagjai a 14.E osztály tanulói, Bodnár Imre, Schwanner Bálint, Szita Norbert, felkészítő tanár Malmos Attila

A kétfordulós versenyen 20 iskola 36 csapata indult.
Az első internetes fordulóban adott idő (2 óra) alatt a diákoknak különböző feladatokat kellett megoldaniuk, továbbá három hét állt rendelkezésükre egy prezentáció elkészítésére. A téma a következő volt: milyen ötleteik vannak a magyar villamosenergia termelés és szállítás jövőbeni megújítására, a jelenlegi műszaki és természeti adottságok alapján, a gazdaságosság és környezetvédelem figyelembe vételével. A feladat megoldások és a prezentációk alapján választották ki a döntőbe jutókat. A döntőben a csapatoknak a prezentációt 15 percben kellett előadni melyet háromtagú szakmai zsűri értékelt, mind tartalmilag, mind formailag.

A versenyről készült hivatalos képek a MAVIR facebook oldalán (https://hu-hu.facebook.com/mavir.azenergiairanyitoja/) megtekinthetőek.

KKV ügyvezetője I. II. képzés 2017.

kkv2017