Category Archives: Ünnepség

Évzáró

Diákoknak 06. 19.  szerdán, 8:30-tól gyülekező a sportudvaron.

Az ünnepség 9:00-tól kezdődik.

Karácsonyi vásár

Iskolánk ebben az évben is megrendezi karácsonyi vásárát, amelyet tanulóink, dolgozóink adományai tettek lehetővé. Ezúton is köszönjük mindenkinek a hozzájárulást. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

karacsonyi

Október 23.-i megemlékezés

Iskolánk 2018. október 18. napján a 11.P osztály tanulóival, dr. Korányi Zsanett és Varga-Körtvélyes Zsuzsanna tanárnők kíséretében képviseltette magát a Fővárosi Önkormányzat és a Mozaik GSZ által a Rákoskeresztúri Új Köztemető 301-es parcellájánál szervezett október 23-i megemlékezésen. A múltidéző gondolatok megfogalmazását követően diákjaink a síroknál elhelyezték a kegyelet virágait.

IMG-7d353d66227321e77656621326e85541-V

Szalagavató díjak

Január 6.-án szombaton iskolánk szalagavató ünnepélyt tartott. Az ünnepélyen Staber Hedvig és Zákány Irma a Szívvel lélekkel díjat, míg Barkóczi Gergő és Baranyi Péter a Plusz faktor díjat vehette át.

DSC_0096

 

 

 

 

Gratulálunk!

Szalagavató 2017.

Tisztelt Szülők!

Szalagavató ünnepségünket 2017. január 7-én, szombaton 15:00 órakor tartjuk az Erzsébetligeti Színházban (1165 Budapest, Hunyadvár út 43/b.)

Kérünk mindenkit, hogy alkalomhoz illő öltözékben vegyen részt az ünnepségen, megtisztelve ezzel a végzős osztályok tanulóit. Ruhatár ingyenes, használata kötelező mindannyiunk kényelme érdekében.

Amennyiben gépkocsival érkeznek a helyszínre, kérjük figyeljenek a szabályos parkolásra, mert a színház sétányára nem lehet behajtani!

Információk a megközelíthetőségről:
http://www.kulturliget.hu/megkozelites

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Ballagás 2016.

ballagas2016_01

2016. április 29-én elköszöntek végzőseink, az utolsó osztályfőnöki óra után végigjárták az épületet, és útnak indultak.

Van akire az érettségi vár, van akire szakmai vizsgák, de a nagybetűs ÉLET mindenkinek tartogat meglepetéseket. Sok sikert és kitartást Nektek!

Az ünnepségen a szakközépiskolás diákok közül Knizner Bianka, a szakiskolás diákok közül Antal Gergő kapta a Verebély-díjat kiváló tanulmányi és közösségi munkájáért. A tantestület pedig Daróczi József igazgató-helyettest jutalmazta az idei tanévben.

A ballagás képeit intézményünk Facebook oldalán tekinthetik meg.

Ballagás 2015

ballagas03

Elrepült ballagó diákjaink  utolsó tanéve is, szeptemberben még nem hitték, hogy nyakukon az érettségi vagy a szakmai vizsga, de most már nincs idő a napokat számolni.

A hagyományoknak megfelelően ballagási ünnepségünkön búcsúztattuk a végzősöket április 30-án, ahol szimbolikusan elköszöntek az iskola épületétől, tanáraiktól és diáktáraiktól.
Ünnepségünkön köszönthettük Verebély Andrásnét, iskolánk alapítványának alapító tagját, dr. Paál Péter alezredes urat, a XIII. kerület rendőrkapitányát, Németh Mónika alezredes asszonyt, bűnmegelőzési főelőadót, Nezdei Csaba belügyminisztériumi koordinátort, a rendvédelmi fakultáció kapcsolattartóját, valamint volt kollégákat, szülőket, családtagokat.

Hagyomány iskolánban, hogy ezen jeles napon kitüntetjük az arra leginkább méltónak talált végzős diákot és egy tanárt, aki az elmúlt években sokat tett az iskoláért munkájával, hozzáállásával.

Ballagás 2014

ballagas_kiemelt

Iskolánkban a végzős tanulók ballagási ünnepségére 2014. április 30-án 13 órakor kerül sor intézményünk épületében.

Az eseményre minden kedves meghívott vendéget szeretettel várunk.

A szárny megnőtt, üresen maradt a fészek,
Csak álom volt a diákvilág,
S mint a fecske az alkonyati szélnek,
Szárnyat bont egy sereg diák.

Készülődés a Szalagavatóra

Végzős diákjaink szorgosan készülődnek életük egyik nagy napjára, a Szalagavatóra. Ünnepségünket 2014. január 25-én tartjuk, ahová szeretettel várjuk a meghívott vendégeket.

Az alábbi videó a táncpróbákon készült: