Ezen a napon: 2020-09-02

Ebédbefizetés tájékoztató

Tisztelt Szülők, Diákok és Pedagógusok!

Az ebédbefizetéssel kapcsolatos ügyintézést 2020. Augusztus hónaptól Simon Ágnes gazdasági ügyintéző végzi, akit a 06-20-852-8621-es telefonszámon tudnak elérni kérdés esetén minden hétköznap 8-16 óra között.

Az átutalással történő ebédbefizetés számlaküldése havonta NEM AUTOMATIKUS, ezért kérjük Önöket, hogy amennyiben ezt a fizetési módot szeretnék választani azt emailben jelezzék. Írásos jelzés és megrendelés után a számlát a programból küldjük ki, amennyiben ezt kérik.

Ebédbefizetésnél kérjük, hogy a kiírt és kiszámolt összegnek megfelelő címleteket küldeni szíveskedjenek az ügyintézés gördülékenyebbé válásának érdekében. Az ebédbefizetés ideje alatt nem áll módunkban pénzt váltani.

Az ebédbefizetésről szóló tájékoztatót minden hónapban az iskolában több helyen, valamint az iskola honlapján is megtalálják az aktuális havi központi étlapunkkal együtt.

Az étkezésbe történő becsatlakozásra tanév közben is bármikor van lehetőségük. Ezt kérem, hogy a Szándéknyilatkozat kitöltésével írásban jelezzék nekem.

Ebédlemondás minden nap 9:00-ig CSAK írásban a verebely.eszgsz@gmail.com címen lehetséges a következő munkanapra! A lemondott napok a következő befizetéskor automatikusan jóváíródnak. A jóváírás utáni pontos utalandó összegről is írásban tudnak érdeklődni.

Köszönettel: Simon Ágnes

Gazdasági ügyintéző (ÉSZGSZ)

06-20-852-8621

verebely.eszgsz@gmail.com