Ezen a napon: 2020-02-13

Tájékoztató a házi gyermekorvosi igazolás szabályozásáról

Tisztelt Szülők!

Kérjük Önöket, hogy gyermekük hiányzásainak igazolásával kapcsolatban figyelmesen olvassák el az alábbi állásfoglalást az Emberi Erőforrások Minisztériuma részéről.

Tájékoztató a házi gyermekorvosi igazolás szabályozásáról

Iskolánkban a szülő által igazolható napok számának növelését nem támogatjuk. Kérjük a kedves szülőket, hogy a tanuló hiányzását továbbra is jelentsék be. Valamint szülői igazolást csak előre tett bejelentés alapján tudunk elfogadni, utólagosan nem áll módunkban szülő által a tanuló mulasztását legalizálni.

Természetesen továbbra is megmarad annak a lehetősége, hogy a három napon felül, kérelemre, szükség esetén újabb napokat legyen távol a gyermek.

Megértésüket köszönjük!

Külföldi nyelvi program

Tisztelt Szülők!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a külföldi nyelvi programban való részvételhez elengedhetetlen a Szülői hozzájárulási és felelősségvállalási nyilatkozat aláírása.

A nyilatkozat aláírásának határideje 2020. február 21.

A nyilatkozatot az intézményvezető illetve intézmény-vezető helyettes jelenlétében, személyiséget igazoló dokumentum bemutatásával tudják aláírni az iskolánkban hétköznap 8:00.-tól – 17:00.- ig.

Ha gyermekük 9. vagy 11. évfolyamra jár, de nem jelentkezett a külföldi nyelvi képzésre, a szülő aláírhatja a nyilatkozatot, de ez esetben váró listára tudjuk felvenni, mivel a jelentkezés 2019. decemberében lezárult.

NYILATKOZAT-kiskorú

NYILATKOZAT – nagykorú