Szalagavató | BMSZC Verebély László Technikum

Szalagavató

Tájékoztató a szalagavató ünnepségről:

Tisztelt Vendégeink!

Köszönjük, hogy jelenlétükkel megtisztelik a szalagavató ünnepségünket. Rendezvényünket a járványhelyzet miatt két részben bonyolítjuk le. Az első rész főszereplői: a 12.E, a 12.P, a 11.SZ és a 11.V tanulói. A második részben fognak közreműködni: a 12.A, a 12.B és a 12.R diákjai. A műsorok ~ 1,5 órások lesznek.

  1. rész: 14.00-17.00 – az ünnepség 15.00-kor kezdődik;
  2. rész: 17.00-20.00 – az ünnepség 18.00-kor kezdődik.

Tehát a rendezvényrész előtt egy órával nyitjuk meg a belépés lehetőségét. Erre a RaM mindhárom – közönség számára fenntartott – bejáratát használhatják. Kérjük Önöket, hogy a maszkjukat – zárt terekben – szabályosan viseljék!

A Kárpát út felőli bejárat mellett található a ruhatár. Használata ingyenes, de kötelező. Módjuk van a Művelődési Központ büféjében frissítőt fogyasztani, valamint a mosdókat használni. Ezek után célszerű elindulni a színházteremet magába foglaló épületrész felé. Ide a belépés védettségi igazolványhoz kötött. (18 év alatt nem szükséges igazolvány, amennyiben védettségivel rendelkező felnőtt felügyeletében érkezik a kiskorú.) A nézőtérhez vezető bejáratnál a RaM munkatársai, iskolánk tanárai és rendészeti képzésben részesülő diákjai fogják ellenőrizni a meghívójukat/támogatói jegyüket, valamint a védettségi igazolványukat. A fentiekből következik, hogy időben célszerű érkezni. Ha szeretnének közös fotókat készíteni az ünnepeltekkel, akkor erre is a műsor megkezdése előtt nyílik lehetőségük.

A nézőtérre belépve legyenek szívesek középről feltölteni a sorokat! A rendezvény kezdete előtt legalább 5 perccel foglalják el a helyüket, és némítsák le a telefonjaikat! Műsor közben csak rendkívül indokolt esetben hagyják el a helyüket! A nézőtérre visszatérni egy hátsó ajtón keresztül lehet. Ekkor az utolsó sorban leülve tudják nyomon követni a programot.

A szalagtűzésről és végzőseink produkcióiról hivatásos fényképész készít felvételeket, valamint egy régi diákunk videóra rögzíti. Önök is készíthetnek fotókat és rövidfilmet, de ezzel nem zavarhatják a környezetükben ülőket! (Saját helyükön, felállás nélkül.)

Az ünnepség befejezése után, rövid időn belül, legyenek szívesek elhagyni a színháztermet, és a ruhatárból felvenni a kabátjukat! Nem szeretnénk, ha a két rész vendégei találkoznának egymással. A második műsorrész vége pedig közel esik a 20 órához, ameddig a XIII. kerületi Önkormányzat rendelkezésünkre bocsájtotta a RaM helyiségeit.

Kérjük Önöket a járványügyi előírások fokozott betartására! Aki a Covid fertőzés bármely tünetével rendelkezik, ne jelenjen meg a rendezvényünkön! Közösen védjük meg az ünnepeltek és a tisztelt vendégeink egészségét!

Megértésüket, segítő közreműködésüket köszönjük. December 13-án szeretettel várjuk Önöket!

Üdvözlettel: a Szervezők

Budapest, 2021. december 8.