Ebben a hónapban: március 2021

Nekrológ

Fájó szívvel búcsúzunk kollégánktól,
Polyákné Gajdos Katalin igazgatónőtől.

DH'S VISION

Igazgatóként 10 éve vezette a Budapesti Műszaki SZC Verebély László Technikumát. Munkáját mély elhivatottsággal, szakma iránti elkötelezettséggel, teljes szívvel végezte. A tanításra, a szakképzésre tette fel életét, a kollégák és a tanulók előtt mindig nyitva állt az ajtaja. Hitvallása szerint „Az oktatás célja nem az, hogy befejezett tudást adjon, hanem az, hogy szilárd alapot teremtsen a továbbhaladásra.”

Távozásával fájó ürességet hagy maga után.

Nyugodjék békében!

Búcsú

Tisztelt Látogató!

Amennyiben részvétét szeretné kifejezni a hozzátartozók, munkatársak felé, úgy a reszvetnyilvanitas@verebelyszki.hu címen ezt megteheti.

Felvételi eredmények

Kedves Tanulók!

Pár órája már megjelent egy lista, de egy kis porszem került a gépezetbe, így kénytelenek voltunk átnézni – remélhetőleg már nincs benne hiba – a kellemetlenségért mindenkitől elnézést kérünk!

A mellékelt lista azt mutatja, hogy a pontszámaitok alapján, hová tudunk titeket rangsorolni a felvételizők között és ezzel az eredménnyel bekerülhettek-e.

Ez egy ideiglenes, tájékoztató lista, amelyben több dolgot nem tudtunk figyelembe venni:
– ha több iskolába jelentkeztetek, hol szerepel a mi iskolánk (hiszen ezt nem tudjuk)

– ha több szakra jelentkeztetek hozzánk, mi a szakok sorrendje (hiszen ezt nem tudjuk)

Mindezek mellett a következő napokban van még lehetőség az iskolák és szakok sorrendjének változtatására -. amelyet szintén nem ismerhetünk.

Azok akik több szakra is jelentkeztek, s ideiglenes felvételt nyertek, azok értelemszerűen kiesnek azoknak a szakoknak a listájáról, amelyeket hátrébb soroltak – s egyes szakok esetében nagy az átfedés!

Vagyis – aki mellett a “Felvehető” jelzés szerepel, azzal könnyen találkozhatunk ősszel az iskola folyosóin és tantermeiben (reméljük a járványhelyzet is így akarja), s minél előrébb szerepel, annál nagyobb eséllyel.

Hogy ez valóban így legyen, ahhoz persze az is kell, hogy minket ne előzzőn meg egy másik iskola!

Üdvözlettel:

a Verebély

Erősáramú elektrotechnikus (0151)

Automatikai technikus (0152)

Szoftverfejlesztő és -tesztelő (0153)

Közszolgálati technikus (0154)

Villanyszerelő (0155)

Álláslehetőség

tavkozles_bmszc_A4-01

Boldog Nőnapot!

Boldog Nőnapot kívánunk minden kedves dolgozónknak, tanulónknak, látogatónknak, aki a szebbik nemhez tartozik!

Nonap

Ui: azért Boldog Zoltán napot is 🙂

Órarend – 2021.03.01-től

Kedves Szülők és Diákok!

AZ ÚJ órarend tervezete elérhető ide kattintva. UPDATE volt 🙂

Hétfőtől aktuális!

 

Nemzetközi Bolyai Matematika Verseny

Lassan 7. éve, hogy indítunk (minimum) 1 csapatot, az egyik legrangosabb matematika versenyen, azaz: a Nemzetközi Bolyai Matematika Versenyen!

Szerencsére jó párszor már előfordult, hogy a körzeti fordulón túljutottak diákjaink, de az Országos fordulón rendszerint olyan erős ellenfeleink akadtak, akikkel szemben szinte esélyünk sem volt! Ez idén sem volt másként!

Viszont végre megtört a jég!
A győri Hild József Építőipari Szakgimnáziumot 15 ponttal utasították maguk mögé a Verebélyes diákok! Pár ponton szokott múlni ilyenkor bármi…

[Az első helyezett 3 ponttal és 16 másodperccel körözött le Minket! Merthogy ugye az idő is számít! Nagyon picike kellett a győzelemhez! Kb. 10 másodperc!]

Ergo: csapatunk Országos 2. helyezést ért el ezen a versenyen, a kb. 280-an indulóból!!!

Mi matekosok borzasztóan örülünk ennek, és reméljük, hogy egyszer le tudjuk győzni országos szinten a többieket…és meg tudunk vívni végre Felvidékkel és Délvidékkel is!

Addig pedig örülünk ennek most nagyon-nagyon!

Bolyai_2021.