Category Archives: Menza

Ebédbefizetés november

nov

Ebédbefizetés időpont

Általános ebédbefizetési időpont:

 

·         készpénzes befizetés dátuma: minden hónap 18-22 napja közötti időszak ( szünetek esetén ettől eltérő időszak lehet)

·         a befizetés időtartama.10:00-14:00 óra között az adott napon

 

Amennyiben valaki nem tudna élni a kiírt napon a készpénz befizetési lehetőséggel, az ÉSZ GSZ központjában (Róbert Károly krt 49-51) minden munkanap 8:00-12:00 óra között tudja a számláját befizetni a tárgyhót követő hónapra, akár bankkártyával is.

Ebédbefizetés október

2021.október havi étlap

EBÉD PLAKÁT VEREBÉLY 2021. Október

Szeptember étlap

Kedves Diákok!

A szeptemberi étlap már elérhető:

szeptemberi végleges (1)

Ebéd befizetés

 • Az étkezés megrendelése nem automatikus, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére a verebely.eszgsz@gmail.com email címen.

 • A szülők az étkezési igények leadását  legkésőbb 2021. április 15-ig tudják írásban kezdeményezni!

 • A lemondásokból adódó jóváírásokon túli étkezési igény fedezetét csak átutalással legkésőbb 2021. április 15-ig tudják beutalni. Ennek összegéről szintén írásban tudnak tájékozódni.

 • A rövid határidőre való tekintettel április hónapra csak átutalással tudják teljesíteni a térítési díjat, melynek összegéről szintén emailben kérjenek tájékoztatást. A szülő étkezést megrendelni, számlákat kiegyenlíteni a MultiScool szülői modulján keresztül is tud!!! Ennek belépési kódját írásban tudják megigényelni a verebely.eszgsz.@gmail.com email címen.

 • Ha a szülő nem tud átutalással fizetni, akkor a készpénzt munkaidőben, hétköznapokon 8-12 óra között bármely OTP fiókban, vagy az ÉSZGSZ Bp. XIII. Róbert Károly krt. 49-51. szám alatti székhelyén lévő házipénztárba be tudja fizetni. Az ÉSZGSZ étkezés térítési díj beszedési számlájának számlaszáma: 11784009-15793803-10010000.

 • Kérjük, hogy a jelen helyzetben folyamatosan kísérjék figyelemmel az aktuális járványügyi rendelkezéseket, ezekről mi is tájékoztatást nyújtunk változás esetén.

2021.április hó étlap

GSZ Központi tájékoztató étkezés

Szülői regisztráció segédlet Multischool4 (2)

ISMERTETŐ_szülői rendelésfelület

Étlap március

2021_03_ho_etlap

Februári étkezés információk

 • 2020. november 11-től november 30-ig a lemondott napok száma 14 nap. Ezeknek a napoknak a jóváírása megtörténik a 2021. február hónapra szóló étkezések megrendelésekor.  Az étkezés megrendelése nem automatikus, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére a verebely.eszgsz@gmail.com email címen.

 • A szülők az étkezési igények leadását  legkésőbb 2021. január 28-ig tudják írásban kezdeményezni!

 • A lemondásokból adódó jóváírásokon túli étkezési igény fedezetét csak átutalással legkésőbb 2021. február 5-ig tudják beutalni. Ennek összegéről szintén írásban tudnak tájékozódni.

 • Akik novemberre nem kértek étkezést és nincsenek jóváírandó napjaik, azok jelen esetben csak átutalással tudják teljesíteni a februári térítési díjat, melynek összegéről szintén emailben kérjenek tájékoztatást.

 • Kérjük, hogy a jelen helyzetben folyamatosan kísérjék figyelemmel az aktuális járványügyi rendelkezéseket, ezekről mi is tájékoztatást nyújtunk változás esetén.

Február havi étlap

2021. február havi étlap

Januári étlap és ebédbefizetés információk

 • Az oktatási államtitkár 2020.12.16-ai bejelentése szerint 2021. január 11-től ismét jelenléti oktatás kezdődik a középfokú oktatási intézményekben. Ennek kapcsán a 2021. január havi étkezések megrendelésével összefüggésben az alábbi eljárásrendet kérjük betartani:

 • 2020. november 11-től november 30-ig a lemondott napok száma 14 nap. Ezeknek a napoknak a jóváírása megtörténik a 2021. január hónapra szóló étkezések megrendelésekor.  Az étkezés megrendelése nem automatikus, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére a verebely.eszgsz@gmail.com email címen.

 • A szülők az étkezési igények leadását  legkésőbb 2021. január 5-ig tudják írásban kezdeményezni!

 • Akik novemberre nem kértek étkezést és nincsenek jóváírandó napjaik, azok jelen esetben csak átutalással tudják teljesíteni a januári térítési díjat, melynek összegéről szintén emailben kérjenek tájékoztatást.

 • Kérjük, hogy a jelen helyzetben folyamatosan kísérjék figyelemmel az aktuális járványügyi rendelkezéseket, ezekről mi is tájékoztatást nyújtunk változás esetén.

 

2021. januári étlap